Content voor Ingelogde Gebruikers
Elfi Wonen

Zoek je een meubelmaker die precies de meubels maakt die jij wilt hebben?

Dan moet je bij Elfi wonen zijn! Wij realiseren interieuroplossingen op maat in onze eigen werkplaats. Kunstzinnig en creatief vanuit een werkplaats met beide voeten op de werkvloer.

Een unieke meubelmaker

Een meubelmaker voor aparte meubelen, dat is Elfi wonen. Middenin de inspirerende naoorlogse architectuur vind je onze meubelmakerij. In ons atelier ontwerpen en produceren wij unieke meubelen en interieurs voor particulieren of voor bedrijven. Wij houden van maatwerk. Niet alleen qua centimeters, maar ook qua sfeer en stijl. Wij maken precies de meubels die jij wenst.

Meubelmaker : van idee naar concreet ontwerp

ls echte creatievelingen weten wij ieder idee over een meubelstuk of interieur om te zetten in een concreet ontwerp, dat later resulteert in de meubelen die jij wil. Ook kun je bij ons terecht als je een oplossing voor een interieurprobleem zoekt.

De vakkundigheid van onze medewerkers

Het is natuurlijk belangrijk dat u kunt rekenen op de vakkundigheid van onze medewerkers, en dat kunt u. U kunt uw wensen uiten en daarnaast zullen onze vakkundige medewerkers altijd met u meekijken en meedenken. Met de jarenlange ervaring is het voor onze medewerkers geen enkel probleem om de maatwerk bankstel , boxspring of een meubel te maken die u graag zou willen hebben. Door middel van het toepassen van de vakkundigheid maar ook door het gebruik maken van de verschillende soorten hout en duurzame middelen wordt er gezorgd dat een meubel er niet qua uiterlijk alleen prachtig uitzien, maar ook praktisch goed en stevig staan. Dit maakt onze maatwerk meubels geschikt voor elke kamer.

U KUNT MET ONS OOK EEN AFSPRAAK INPLANNEN , ZODAT WIJ THUIS BIJ U LANGS KOMEN VOOR U WENSEN.

Vraag offerte aan

Al onze meubels worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij de meest nauwkeurige prijs kunnen geven.

  • Kies hiervoor uit onderstaande fotogalerij
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven